Meergranenbrood

meergranenbrood43Niet meer weg te denken uit ons assortiment. Het is brood dat behalve tarwe- of roggemeel ook nog andere graansoorten bevat zoals rijst, gerst, mais, boekweit, zonnebloem, spelt … De rijkere smaak van meergranenbrood wordt veroorzaakt door de combinatie van verschillende eigenschappen die de overige granen of zaden met zich meedragen. Elke graankorrel brengt zijn eigen bijdrage aan de heerlijke smaak van meergranenbrood. Afhankelijk van de gebruikte meergranenmix kan per bakker de smaak verschillen. Sommige bakkers werken nauw samen met molenaars in de omgeving. Dit stelt ze in staat om met eigen mengsels van verschillende meelsoorten en zaden te experimenteren. In het deeg voor broodjes en broden worden vaak hele of gebroken zaden meegedraaid. Een verrukkelijke huwelijk van smaken, zowel in klein als groot formaat verkrijgbaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s