Zelfrijzende bakmeel

Zelfrijzende-bakmeel43Zelfrijzende bakmeel of zelfrijzende bloem is bloem waar bakpoeder (rijsmiddel) in een correcte verhouding is toegevoegd, daardoor zorgt dit product voor een lekker luchtig eindresultaat. De verhoudingen staan op de zakjes bakpoeder. Je kan natuurlijk je zelfrijzende bloem heel makkelijk zelf mengen. Zelfrijzend bakmeel is het ideale basisproduct waarmee je zelf de lekkerste koekjes, cake, taarten, wafels en pannenkoeken kunt bakken. Wanneer men aan zelfrijzende bakmeel smaakversterker(s) zoals zout, citroen, vanille, enz. zijn toegevoegd, noemt men het cakemeel.

Recepten met zelfrijzende bakmeel

A – L

M – Z

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s