Natuurazijn

natuurazijnWitte azijn, ook wel natuurazijn genoemd, wordt bereid van alcohol en water. De alcohol wordt door azijnbacterien omgezet in azijnzuur. Is een parel-heldere azijn van zuivere smaak, heerlijk zachtzuur en dus zeer aan te bevelen voor tafel-, keuken- en inmaakgebruik. In Nederland herkent u natuurazijn aan de letter N op de dop van de fles. Natuurazijn is, vooral op een koele donkere plaats, heel lang houdbaar. Flessen die niet geopend zijn ongeveer twee jaar en geopende flessen, die na gebruik wel goed afgesloten moeten worden, ongeveer een jaar.

Recepten met witte azijn

A – L

M – Z

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s