Frambozenazijn

frambozenazijn43Frambozenazijn is in tegenstelling tot de meeste andere soorten azijn zoet, heeft een intense frambozensmaak en een lichtroze kleur. De balans tussen zuur en zoet is heel bijzonder en het is door deze combinatie van een zoete smaak met een zure smaak dat deze azijn erg geliefd is. Je kunt het in tal van recepten gebruiken. Zo kan je het gebruiken om extra smaak te geven aan salades, maar je kunt het ook mengen met slagroom en serveren met vers fruit als dessert. Is ook uitstekend voor een vinaigrette, maar met mate! Je kunt frambozenazijn in de winkel kopen of zelf maken. Net als alle soorten azijn heeft ook deze azijn een laag energieniveau.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s