Alcoholische dranken – E

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

E

Elixir d’Anvers

Elixir d’Anvers (37% vol.), de weldoende likeur, die al sinds 1863 bestaat, wordt bereid op basis van 32 planten en kruiden uit alle hoeken van de wereld waardoor hij een unieke smaak heeft. Kan men puur drinken in een borrelglaasje, met ijs, in saus of, zoals in dit recept, in koffie en verder kan men het verwerken in allerlei cocktails.

Els La Vera

Els La Vera (34% vol.) is een kruidenbitter (heldere okerbruine of amberkleur, licht salmiak-achtige smaak, stroef- tot zacht-bitter) uit Nederlands Limburg. De drank bevat onder meer alsem, wat zorgt voor de bittere smaak. Daarnaast zit er steranijs in. Els La Vera, of kortweg Els, Elske of Aelske genoemd is, naast natuurlijk koffie, hét onmisbare ingrediënt voor de bereiding van een Limburgse koffie.

Evita

Evita Licor de Cafe (25% vol.) is een originele koffielikeur met een onvervalst Zuid-Amerikaans karakter. ‘El sabor intenso de café de Colombia’, de intense smaak van koffie uit Colombia. De basisgrondstof is koffiebonen.
Het zijn de bonen die het verschil maken en waar hebben ze nu meer verstand van koffie dan in Colombia? Hier komen de bonen vandaan die Evita koffielikeur haar verrukkelijke smaak geven. In het tropische klimaat van de Zuid-Amerikaanse koffieplantages krijgen koffiebonen de tijd om te rijpen. En in Evita koffielikeur vindt u alleen de bonen die met hun smaak vér boven de gewone koffieboon uitsteken!
De receptuur is al jarenlang onveranderd en dat proeft men! Zeer kwalitatieve koffielikeur voor een zeer aantrekkelijke prijs.
Evita heeft een zachte volle smaak en is ook zeer geschikt bij het afronden van allerlei desserts.
Hoe te drinken: Evita drinkt men in een likeurglas, puur bij of in de koffie.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Copyright “KOOKRECEPTEN eenkwestievansmaak”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s