Specialiteiten

“Specialiteiten„

Bijkomende, extra, aanvullende informatie over ‘Specialiteiten’ is steeds welkom. Mail naar: kookrecepten@outlook.com

Eigenschappen: Vastkokend (behalve Vitelotte en Donald) en rijk aan zetmeel, Decoratief, Speciale smaken.
Bereiding: Gestoomd, In de schil, In lauwe salades, Gebakken, Ideaal bij wild.

Platte de Florenville

Platte de Florenville, niervormig, gele schil, geel vruchtvlees.

Pompadour

Pompadour, lichtgele schil met donkere stippen, witgeel vruchtvlees, van september tot maart.

Copyright “KOOKRECEPTEN eenkwestievansmaak”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s