Poll

Voor gasten die bij je thuis eten of in een restaurant geldt een hiërarchie, die vooral te maken heeft met de kennis of gedrag. Wat ben jij in de rangorde?

GASTRONOOM
Iemand die van lekker eten houdt, een fijnproever. Heeft ook een zeer uitgebreide kennis van de keuken, de zaal, restaurants, gerechten, producten, grondstoffen, smaken en prijs/kwaliteit.
GOURMET
Een fijnproever, maar heeft iets minder uitgebreide, doch nog steeds respectabele kennis.
FRIAND of EPICURIST
Heeft wel overal kennis van, maar zijn hoofdzaak is genieten: het is iemand die van de verfijnde genoegens houdt.
GOURMAND
Een genieter, een snoeper, een smulpaap, een lekkerbek, een fijnproever, zolang het maar genoeg is.
GOULU of GLUTTON
Een nette, maar echte veelvraat of het nu gaat over eten of drinken.
GOINFRE
Een onnette veelvraat, gulzigaard, slokop: eten à volonté, de rest is allemaal bijzaak. Onnet of het nu gaat over het opscheppen van het eten of het verorberen zelf: veel en snel en liefst zoveel mogelijke rondes.
FOODIE of FOODY
Amateur op het brede vlak van eten en drinken, eet bewust, maar heeft er niet noodzakelijk veel kennis van. Houdt van authentieke klassieke streekgerechten, maar is ook benieuwd naar vernieuwde hedendaagse gerechten en wilt ook weten wat de keukens van de wereld te bieden hebben. Koken en/of eten zijn een passie.

Klik, nadat je je stem hebt uitgebracht,
op View Results en vervolgens op Comments
en vul je antwoord eventueel aan met een reactie!

Archief “Poll”

Copyright “KOOKRECEPTEN eenkwestievansmaak”