Menutips Vis

VISGERECHTEN

Scampi (9 stuks) looksaus
Scampi (9) Preiroomsaus
Scampi (9) zachte currysaus en appeltjes
Scampi met gerookte zalm en tartaarsaus
Scampi in Provençaalse saus en rijst
Tagliatelle met scampi, zongedroogde tomaatjes en een milde currysaus met mascarpone
Gebakken scampi, gerookte zalm en bieslookroomsaus met tagliatelle
Op vel gebakken roodbaars- of snoekbaarsfilet met ratatouille en aardappelschijfjes
Zeetong “Belle Meunière”
Tongrolletjes met garnalen en dragonsaus en natuurpuree
Zeeduivelfilet of gegrilde zalmfilet met preiroomsaus
Botervisfilet, gerookte zalm en bieslookroomsaus en broccolipuree
Kabeljauwhaasje Dyonnaise
Kabeljauw met currysaus en kruidenpuree
Kabeljauwfilets met Provençaalse saus en gekookte aardappelen
Gebakken kabeljauwfilet met bieslookroomsaus en natuurpuree
Gebakken kabeljauw met ratatouille en gebakken patatjes
Wijtingfilets met Provençaalse saus en rijst
Gegrilde zalmfilet Hollandaise
Zalmfilet met dragonsaus, tomatenblokjes en rijst
Trio van gegrilde vis met tartaarsaus
Gebakken of gepocheerde zalmfilet met bieslookroomsaus en puree of tagliatelle
Gepocheerde zalm met Provençaalse saus en rijst
Gebakken jonge tarbot met kruidenolie en groentebrunoise
Visfilet Dugléré met gestoofde prei
Gepocheerde vis in Nantuasaus met aardappelpuree
Gepocheerde zalm in preiroomsaus met aardappelepuree
Gepocheerde tongrolletjes (al dan niet met zalm in) met bieslookroomsaus en tagliatelle
Fishsticks in tartaarsaus en komkommersla met frietjes
Roodbaars in normandische saus met knolselderpuree
Roodbaars in een vissausje met preistamppot
Gepocheerde roodbaarsfilet op brunoise (of julienne) van courgette, wortel en knolselder met bieslookroomsaus en gekookte aardappelen
Zalmfilet en asperges in hollandse saus met duchesse-aardappelen
Vissteak in tartaarsaus en andijvie met aardappelen
Visfilet in hollandse saus met spinaziepuree
Victoriabaars met dragonsaus, gestoofde groentenbrunoise en puree
Victoriabaars met ratatouille en spirelli
Tilapiafilet met dragonsaus, seizoensgroenten en kroketten
Gebakken visfilet in fijne kruidenroomsaus met wortelstamppot
Geroosterde sardines met bieslookroomsaus en papardelle
Vissaté in tartaresaus en witloofslaatje met aardappelblokjes
Mosselen met frieten
Zalm in saffraansaus en ratatouille van groenten met tagliatelle
Visfilet in provençaalse saus met pasta tricolore
Pasta met gerookte zalm
Koninginnehapje met zeevruchten en puree
Kedgeree
Zure haring met ajuinsaus en natuuraardappelen
Gebakken haring (bakharing) met ajuinsaus en gekookte aardappelen of natuurpuree

Copyright “KOOKRECEPTEN eenkwestievansmaak”