Menutips Gevogelte en Wild

GEVOGELTE en WILDGERECHTEN

Coq au vin
Kipfilet in champignonsaus met aardappelen
Kipfilet in Archiducsaus en jonge wortelen met aardappelen
Kip met portosaus en tagliatelle
Kipfilet met Blackwellsaus en wortelstamppot.
Kipfilet en spinazie in roomsaus met aardappelen
Kipfilet met Provençaalse saus en tagliatelle
Kipfilet met ratatouille en rijst
Saffraanrijst met kipfilet in zacht curry sausje en banaan
Kipfilet en provençaalse boontjes met aardappelen
Kipfilet in dragonsaus en Coleslaw met gebakken aardappelen
Kuku na Nazi
Kipfilet met bieslookroomsaus en gebakken aardappelen
Kippenbroodje en witte bonen in tomatensaus met aardappelen
Kippenbil en sla, tomaat met aardappelblokjes
Kippenworst en gegratineerde bloemkool met aardappelen
Gentse waterzooi met kip
Vol-au-vent met aardappelpuree of frietjes
Kippenragout en snijboontjes met aardappelpuree
Gevogelteworst met wortelstamppot
Gebakken rijst met loempia in currysaus
Kipfilet en appelmoes met frietjes
Kippenblokjes in champignonsaus met deegwaren
Kippenreepjes en gorgonzolakaas met Tortelloni
Kip in currysaus en fruit met rijst
Nasi goreng
Bami goreng
Kalkoenmedaillon Archiduc (en veenbessen) met frietjes
Gevulde kalkoen met portosaus
Kalkoenlapjes met ajuinsaus, gestoofde wortelen en natuuraardappelen
Kalkoenlapjes met Provençaalse saus en gebakken aardappelen
Kalkoenfilet met ratatouille en kervelstoemp
Kalkoenrollade en gepersilleerde wortelen met aardappelen
Kalkoenrollade en appeltjes, veenbessen met rosti-aardappelen
Kalkoengebraad met Blackwellsaus, groentenkrans en kroketten
Parelhoenfilet met dragonsaus, gestoofd witloof en gebakken krielaardappeltjes
Konijn met pruimen
Konijnenbout met dragonsaus, gestoofde courgetteblokjes en pasta
Gebakken eendenborst met portosaus
Everzwijnfilet met portosaus, spruitjes en puree

Copyright “KOOKRECEPTEN eenkwestievansmaak”