Screaming Orgasm …

“Als Een Rijke En Romige Vloeibare Pudding„

tumbler_glas43Het spijt me, maar het gaat hier echt over een cocktail.
Deze cocktail begon als een Mudslide cocktail, gemaakt met Vodka, koffielikeur, Baileys Irish cream en room. Vervang de Vodka door Amaretto en je hebt een Orgasm. Voeg vodka toe aan een Orgasm en het wordt een Screaming Orgasm. In zowel de Mudslide, Orgasm en Screaming Orgasm zijn  verschillende varianten. Hoewel het een geslepen, bedrieglijke naam heeft – de cocktail zelf is als een rijke en romige vloeibare pudding!

Cocktail1 persoonKoud

Benodigdheden

  • Vodka – 3 cl (zie tip 1)
  • Amaretto – 3 cl
  • Koffielikeur – 3 cl (Kahlua of Tia Maria)
  • Baileys Irish Cream – 3 cl (zie tip 2)
  • Room – 3 cl (light)
  • Geschaafd ijs

Bereiding:
Keukengerei
Cocktailshaker;
Barzeef;
Highball
of whiskyglas

Bereiding

  • Doe alles in een shaker en goed door elkaar schudden.

Serveren

  • Giet de cocktail door een zeef in een highball- of whiskyglas en serveer.

Tips

  1. Gebruik enkel kwaliteits Vodka, want goedkope Vodka kan de Bailey’s laten schiften. Test je Vodka-merk door 1tl vodka te mixen met 1 tl Bailey’s.
  2. Men kan de Baileys Irish cream vervangen door Amarula Cream (een romig likeur, zoals Baileys Irish Cream, maar in tegenstelling tot Baileys heeft Amarula een Afrikaanse smaak die het veel unieker maakt. Het is een natuurlijke, exotische drank, gedistilleerd uit Marulasap – komt van de vruchten van de Marulaboom – verrijkt met natuurlijke room).

Variaties

Screaming Orgasm #2
1,5 cl Vodka, 1,5 cl Amaretto, 1,5 cl Triple Sec, 1,5 cl witte Creme de Cacao en 3 cl room (light)
Mudslide
Vodka, koffielikeur, Bailey’s Irish cream en room
Orgasm
Amaretto, Koffielikeur, Bailey’s Irish cream en room

Ook Interessant

midnight43
Midnight Kiss
cocktailglas43
Between The Sheets
tropical-beach43
Sex On The Beach
white_background43 white_background43

Voel je vrij om te reageren op ieder gepost recept: heb je vragen, aan- of opmerkingen, tips of suggesties over het recept, laat het dan weten: aan KOOKRECEPTEN via mail of aan de lezers (men kan een reactie achter laten op ieder gepost recept of pagina).

Copyright “KOOKRECEPTEN eenkwestievansmaak”

About these ads

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s